• Schnell und bequem bestellen
  • Schnelle Lieferung
  • Hohe Qualität, attraktive Preise
  • Ausgezeichneter Kundenservice

Bekijk onze zakelijke
prijzen en acties online!

Log in of maak een account aan

Wij zijn er ook voor zakelijke klanten!

Eenvoudig en slim inkopen

Best Way Ingredients levert ook zuivelgrondstoffen aan zakelijke klanten die melkpoeder verbruiken. Onze melkpoeders en wei proteïne poeders zijn van een hoge en constante kwaliteit en bevatten geen zoetstoffen, kleurstoffen, smaakstoffen en verdikkingsmiddelen.
Als zakelijke klant profiteert u van interessante kortingen naarmate het volume hoger is. Tevens geniet u ten allen tijden van gratis bezorging bij een minimale orderwaarde van €50,00. **

Zakelijk bestellen

Bovenaan deze pagina kunt u als zakelijke klant een account aanmaken, waarna u in kunt loggen met uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Met een zakelijk account kunt u tijd en geld besparen.
De prijzen van onze producten worden exclusief BTW getoond en wij hanteren speciale staffelkortingen bij bepaalde afnames. Na bestelling ontvangt u een digitale BTW factuur.

Onze service

Bij Best Way Ingredients heeft u één aanspreekpunt. Naast dat wij het als bedrijf zijnde erg belangrijk vinden dat onze producten van topkwaliteit zijn, hechten wij ook veel waarde aan een goede service!
Wij vinden het erg belangrijk dat u de gewenste producten op korte termijn (binnen 3 werkdagen***) en in goede orde ontvangt.
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Mocht er onverhoopt eens iets mislopen dan zullen wij altijd ons uiterste best doen om dit zo goed mogelijk op te lossen.

Beschikbaarheid

De meeste artikelen in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. In dat geval kunnen wij uw bestelling binnen 3 werkdagen*** uitleveren.
Voor grotere volumes kan de levertijd langer zijn. Mochten de door uw bestelde producten niet voorradig zijn, dan wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd over de eerst mogelijke levertermijn.

Vragen?

Heeft u vragen over onze producten, bulkbestellingen of heeft u interesse in een samenwerkingsverband?
Neem dan contact met ons op!

*     Betalen op rekening is mogelijk onder voorbehoud van goedkeuring door onze kredietverzekeraar.
**   Bij een minimale orderwaarde van €50,00 gratis bezorging binnen Nederland, België en Duitsland.
*** Mochten de door uw bestelde producten niet voorradig zijn, dan wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd over de eerst mogelijke levertermijn.

Onze algemene voorwaarden voor zakelijk afnemers kunt u hier terugvinden.

 

Zakelijke voordelen

  • Toegang tot speciale prijzen
  • Volumekorting al vanaf 100 KG
  • Persoonlijk contact
  • Maatwerk leveringen op aanvraag mogelijk
  • Bestellen en betalen op rekening*
  • Gratis bezorging binnen Nederland, België en Duitsland**

Neem contact op

Toepassingen