• Gratis verzending in Nederland & België vanaf € 50,-
  • Voor 22:00 besteld, binnen 48 uur verzonden
  • Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Bekijk onze zakelijke
prijzen en acties online!

Log in of maak een account aan

Zakelijk bestellen bij Best Way Ingredients

Eenvoudig en slim inkopen

Best Way Ingredients levert zuivelgrondstoffen aan zakelijke afnemers in verscheidene branches.
Als zakelijke klant profiteert u van interessante kortingen naarmate het volume hoger is. Maar ook kleinere afnames en maatwerkzendingen zijn mogelijk. Tevens geniet u ten allen tijden van gratis bezorging bij een minimale orderwaarde van €50,00. **

Zakelijk assortiment per branche
Bij Best Way Ingredients kunt u terecht voor zuivelgrondstoffen toepasbaar in diverse branches. Wij leveren aan verscheidene afnemers, zoals bakkerijen, chocolatiers, ijsmakers, bierbrouwerijen, restaurants en productiebedrijven. Onze melkpoeders en wei proteïne poeders zijn van een hoge en constante kwaliteit en bevatten geen zoetstoffen, kleurstoffen, smaakstoffen en verdikkingsmiddelen.

Zakelijk bestellen
Bovenaan deze pagina kunt u als zakelijke klant een account aanmaken, waarna u in kunt loggen met uw gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Met een zakelijk account kunt u tijd en geld besparen.
De prijzen van onze producten worden exclusief BTW getoond en wij hanteren speciale staffelkortingen bij bepaalde afnames. Na bestelling ontvangt u een digitale BTW factuur.

Onze service
Bij Best Way Ingredients heeft u één aanspreekpunt. Naast dat wij het als bedrijf zijnde erg belangrijk vinden dat onze producten van topkwaliteit zijn, hechten wij ook veel waarde aan een goede service!
Wij vinden het erg belangrijk dat u de gewenste producten op korte termijn (binnen 3 werkdagen***) en in goede orde ontvangt.
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Mocht er onverhoopt eens iets mislopen dan zullen wij altijd ons uiterste best doen om dit zo goed mogelijk op te lossen.

Beschikbaarheid
De meeste artikelen in ons assortiment zijn uit voorraad leverbaar. In dat geval kunnen wij uw bestelling binnen 3 werkdagen*** uitleveren.
Voor grotere volumes kan de levertijd langer zijn. Mochten de door uw bestelde producten niet voorradig zijn, dan wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd over de eerst mogelijke levertermijn.

Vragen?
Heeft u vragen over onze producten, bulkbestellingen of heeft u interesse in een samenwerkingsverband?
Neem dan contact met ons op of maak direct een account aan!

Zakelijke voordelen

  • Maatwerkleveringen en kleinere afnames mogelijk
  • Volumekorting al vanaf 100 KG
  • Persoonlijk contact
  • Bestellen en betalen op rekening*
  • Gratis bezorging binnen Nederland, België en Duitsland**

Vraag een offerte aan

*     Betalen op rekening is mogelijk onder voorbehoud van goedkeuring door onze kredietverzekeraar.
**   Bij een minimale orderwaarde van €50,00 gratis bezorging binnen Nederland, België en Duitsland.
*** Mochten de door uw bestelde producten niet voorradig zijn, dan wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd over de eerst mogelijke levertermijn.

Onze algemene voorwaarden voor zakelijk afnemers kunt u hier terugvinden.