• Gratis verzending in Nederland & België vanaf € 50,-
  • Voor 22:00 besteld, binnen 48 uur verzonden
  • Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Noodrantsoen

jess-bailey-WFu0ab9mkJc-unsplash

In Amerika is het heel normaal om een noodrantsoen aan te leggen. U denkt er waarschijnlijk niet iedere dag over na, maar er kunnen altijd onverwachte en uitzonderlijke situaties ontstaan. Wilt u goed voorbereid zijn op dit soort gebeurtenissen? Schaf dan voldoende producten aan voor uw eigen noodrantsoen. U komt niet voor verrassingen te staan en bent verzekerd van de eerste levensbehoeftes. Een noodrantsoen kan worden aangelegd voor een aantal jaren vooruit en u kunt zoveel inkopen als u wilt.

Noodrantsoen kopen

U kunt beter te vroeg dan te laat uw noodrantsoen aanleggen. Want zodra u pas op het moment dat het nodig is erachter komt dat dit toch een goed idee was geweest, dan bent u helaas te laat. Een onverwachte situatie hoeft niet altijd te gaan om een hele heftige situatie. U kunt ook een noodvoorraad aanleggen omdat u er dan van verzekerd bent, dat u ten alle tijden voedingsmiddelen tot uw beschikking heeft. Mocht u bijvoorbeeld terugkomen van vakantie en alle supermarkten zijn al gesloten, dan is het toch prettig wanneer u nog iets op voorraad heeft.

Noodvoorraad

Uw noodvoorraad kunt u het beste afstemmen op diverse situaties. Er wordt geadviseerd om een noodrantsoen aan te leggen voor een periode van minimaal drie dagen. Hiermee bent u verzekerd dat u voor de eerste dagen voldoende voedingsmiddelen in huis heeft. Zo kunt u in ieder geval vooruit totdat er een oplossing wordt geboden voor het probleem. Denk bijvoorbeeld aan een grote stroomstoring. Ook in zulk soort situaties is het heel handig om een noodrantsoen tot uw beschikking te hebben met bijvoorbeeld gedroogde voeding, lang houdbare voeding en voedingsmiddelen in blik.

Noodvoorraad aanleggen met de producten van Best Way Ingredients

Wanneer u start met een noodvoorraad aanleggen, dan is voeding natuurlijk het belangrijkste. Maar niet al het voedsel wat lang houdbaar blijft is natuurlijk en puur. Vaak worden hier veel conserveringsmiddelen aan toegevoegd, om het product zo lang mogelijk te kunnen bewaren. De producten van Best Way Ingredients bevatten daarentegen geen conserveringsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen of andere chemische toevoegingen. Het is wel belangrijk om de verpakking na gebruik weer goed te sluiten en het product te bewaren op een koele (<25°C), droge, reukloze plek. Hierdoor wordt de houdbaarheidsdatum niet aangetast en kunt u onze producten ook na openen nog lang gebruiken.

Noodvoorraad voedsel

Een noodvoorraad met voedsel is dus onmisbaar en wordt zelfs aangeraden. Doordat de producten van Best Way Ingredients niet in de koelkast bewaard hoeven te worden bent u niet afhankelijk van bijvoorbeeld uw stroomvoorziening. Onze verpakkingen nemen daarnaast weinig plek in, waardoor deze eenvoudig opgeslagen kunnen worden in uw voorraadkast. Onze producten zijn erg geschikt voor het opbouwen van een noodrantsoen, vanwege de lange houdbaarheid, de veelzijdigheid, en de voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft (zoals calcium, eiwitten en vetten). Met 1 Kg melkpoeder kan maar liefst 10 liter melk worden gemaakt. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is water. Onze melkpoeder lost eenvoudig op in water, waarna u een glas melk kunt drinken zoals u gewend bent. Maar ook voor gerechten waar melk in gebruikt wordt, zoals bijvoorbeeld in pannenkoekenbeslag, is melkpoeder een ideaal product om op te nemen in uw noodvoorraad. Met melkpoeder in uw noodvoorraad heeft u altijd melk in huis.

volle-melkpoeder-instant
magere-melkpoeder
Deel dit bericht met vrienden