• Gratis verzending in Nederland & België vanaf € 50,-
  • Voor 22:00 besteld, binnen 48 uur verzonden
  • Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Preppen voedsel

s-well-DXaq7QpZ2A0-unsplash

Het preppen van voedsel wordt steeds populairder. Deze term houdt in dat u maaltijden en snacks van te voren klaarmaakt. Dit komt vooral van pas bij mensen met een strak dieet, een trainingsschema of een drukke planning. In het geval van een drukke planning kan men geneigd zijn onderweg toch snel te kiezen voor een ongezonde snack.

Door het preppen van voedsel kunt u dit voor zijn. Hiermee worden niet alleen grote maaltijden bedoeld, maar juist ook de snacks. Het zijn vaak de momenten tussendoor, die worden vergeten. De ‘lekkere trek’ zoals men dat noemt. Juist op deze momenten kunt u ervan balen wanneer er niks voedzaams in uw tas zit en wilde u dat u toch begonnen was met het preppen van uw voedsel.

Food preppen recepten

Wanneer u denkt aan food preppen en recepten voor het preppen van voedsel, kan het zijn dat u niet direct denkt aan whey protein of melkpoeder. In deze blog leggen wij uit hoe u voedsel kunt preppen met melkpoeder en whey proteïne poeders.
Whey proteïne poeder kan dienen als een perfecte toevoeging voor uw (sport)dieet of om toe te voegen in uw (bak)recepten of bijvoorbeeld eiwitshakes. U kunt hiermee heel gemakkelijk extra eiwitten toevoegen aan al uw dranken en bakrecepten. Tevens hebben wij diverse melkpoeders in ons assortiment die u gemakkelijk kunt gebruiken bij het preppen van voedsel. Denk bijvoorbeeld aan volle of magere melkpoeder welke te gebruiken zijn in sauzen of soepen.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om (proteïne) pannenkoeken, koekjes, repen, muffins of bananenbrood te maken met onze poeders. Met onze whey proteïne poeders maakt u eenvoudig zelf uw eiwitrijke smoothies. Op onze website vindt u veel verschillende recepten die u ter inspiratie kunt gebruiken voor het preppen van voedsel!

Food preppen tips

Voordat u begint, hebben wij nog een aantal tips met betrekking tot food preppen. Allereerst is het belangrijk dat u de juiste spullen en (bak)gereedschappen in huis heeft. Zonder een beker of bakje dat goed afsluit (wat tevens voor de vriezer en vaatwasser geschikt is) kunt u de maaltijden en snacks natuurlijk niet meenemen. Ook is het handig om bijvoorbeeld een staafmixer of blender in huis te hebben; hiermee kunt u gemakkelijk uw smoothies of sauzen bereiden.

Bedenk voor u begint met het preppen van voedsel welke snacks en maaltijden u wilt voorbereiden en welke ingrediënten u hiervoor nodig heeft. Onze melk- en whey proteïne poeders zijn eenvoudig online te bestellen en worden snel geleverd, nemen weinig ruimte in en zijn lang houdbaar. Geprept voedsel is ongeveer 2 tot 3 dagen houdbaar in de koelkast. U kunt er ook voor kiezen om geprept voedsel in te vriezen. Zorg er wel voor dat de bereide snack of maaltijd goed afgekoeld is, alvorens in te vriezen.

Voedsel preppen met melk- en whey (proteïne) poeder van Best Way Ingredients

Alle melkpoeders in ons assortiment zijn geschikt voor food prepping. Voor al uw gerechten waar melk in gebruikt wordt, kunt u onze volle of magere melkpoeder gebruiken. Wilt u eiwitrijk voedsel preppen? Kies dan voor onze wei proteïne concentraat of wei proteïne isolaat.

Met onze whey proteïne poeders maakt u eenvoudig zelf uw eiwitrijke snacks en smoothies. Ze bevatten weinig vet en koolhydraten, waardoor het goed past binnen verschillende diëten.
Onze poeders bevatten geen extra toevoegingen zoals smaakstoffen, suiker, zoetstoffen, verdikkingsmiddelen of kleurstoffen. Met de producten van Best Way Ingredients bent u er dus zeker van dat u een puur en natuurlijk product koopt.

Dus heeft u een drukke planning, wilt u gezonder eten en wilt u beginnen met het preppen van voedsel met onze zuivel ingrediënten? Kijk dan eens rustig rond op onze website, of vraag onze klantenservice om deskundig advies.

 

Deel dit bericht met vrienden